plandelman banner 2

HEEL UTRECHT PLANDELT!
Save the Date: De 3de Utrechtse Plandeldag - zaterdag 29 juni 2024

 

In de zomer van 2022 was de eerste Utrechtse Plandeldag, met 900 opgeruimde straten en 1000 deelnemers, een succes dat naar meer smaakte. Op zaterdag 26 augustus 2023 staat het vervolg op de planning. De 2de Utrechtse Plandeldag belooft nog groter en grootser te worden. Het doel: in één dag 2000 straten, stoepen, steegjes, pleinen en paden zwerfafvalvrij. In heel Utrecht, van Lunetten en Lombok tot Leidsche Rijn, van Vleuten tot Veemarkt en van Kanaleneiland tot Overvecht. Samen kleuren de opruimhelden van 030 zo de hele stad groen. Aanmelden voor deze historische actie kan nu al.

Tijdens De 2de Utrechtse Plandeldag zullen er stadsbreed diverse feestelijke activiteiten worden georganiseerd, waaronder speciale filmvertoningen, kinderactiviteiten, suppen op de gracht en bijzondere demonstraties. Het programma is nog in de maak en verschijnt op www.plandelen.nl. Ook zal er onder de plandelfanaten weer exclusieve merchandise verdeeld worden, waaronder het iconische P-shirt. Over het programma en de goodies lees je t.z.t. meer op de website plandelen.nl.

Aanmelden kan nu al, met een mailtje naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Dan mis je geen update en sta je als eerste in de rij voor de plandelspullen.

plandeldagposter utrecht2 fotor 20procentr